Seznam dobaviteljev

Z iskanjem po vrstah medicinskih pripomočkov je omogočeno iskanje izdajnih mest dobaviteljev medicinskih pripomočkov, ki ustrezajo vpisanim iskalnim kriterijem (šifra vrste medicinskega pripomočka in poštna številka). Dobavitelj ima lahko izdajna mesta v različnih krajih neodvisno od sedeža samega dobavitelja.

Spletna aplikacija za iskanje dobaviteljev medicinskih pripomočkov po vrstah pripomočkov

Šifra vrste medicinskega pripomočka se vpiše v iskalno okence »Šifra vrste MP«, ki se nahaja tudi na Naročilnici za medicinski pripomoček in jo lahko prepišete od tam. Vnesti je potrebno celotno šifro vrste medicinskega pripomočka (3 oziroma 4 mesta).

Šifro vrste medicinskega pripomočka lahko poiščete s pomočjo gumba Izberite. Odpre se okence s spiskom vseh šifer vrst medicinskih pripomočkov. Šifro vrste medicinskega pripomočka lahko poiščete s klikom na gumb »Iskanje po ključnih besedah« in vpisom ključne besede ali njenega dela.

V spodnji vrstici okna s šiframi medicinskih pripomočkov se nastavi prva šifra MP, ki vsebuje iskano ključno besedo. Naslednjo šifro vrste medicinskega pripomočka najdemo s ponovnim klikom na gumb »Išči«. S klikom na vrstico z najdeno šifro vrste medicinskega pripomočka se šifra prepiše v vnosno polje šifre vrst medicinskih pripomočkov.

V vnosno polje »Pošta« se vpiše poštna številka ali njen del (vsaj prvo mesto poštne številke).

S klikom na gumb »Iskanje« sprožite iskanje izdajnih mest, ki ustrezajo iskalnim kriterijem.

Prikaže se seznam izdajnih mest dobaviteljev medicinskih pripomočkov.

Za vsako izdajno mesto lahko pregledate:

  • podrobnosti: naslov, kontaktni podatki…,
  • dobavitelji z izdajnimi mesti: podatki o dobavitelju in ostalih izdajnih mestih dobavitelja,
  • urnik: urnik izdajnega mesta.

Spletna aplikacija za iskanje dobaviteljev po nazivu in območni enoti ZZZS

Pri iskanju po nazivu dobavitelja medicinskih pripomočkov v iskalno polje vpišete naziv ali del naziva dobavitelja in kliknete na gumb »Iskanje«. Pokaže se seznam vseh dobaviteljev, ki ustrezajo vnesenim iskalnim pogojem.

Pri vsakem najdenem dobavitelju lahko pogledate:

  • podrobnosti: naslov, kontaktni podatki…,
  • izdajna mesta: podatki o izdajnih mestih dobavitelja (s podrobnostmi izdajnega mesta in urnikom).

Pri iskanju dobaviteljev medicinskih pripomočkov po območnih enotah ZZZS s klikom na območje območne enote ZZZS na sliki Slovenije se pokaže seznam javnih lekarn za to območno enoto. Na levi strani pa se prikaže tudi navigacijski meni, ki omogoča izbiro vrste dobavitelja po šifrantu (lekarna, optik, specializirana prodajalna…), izbiro vrste preskrbe (izdaja, izposoja, izdaja in izposoja), izbiro druge območne enote, vrnitev nazaj na iskalnik po dobaviteljih, povezavo na iskalnik izdajnih mest s pomočjo vrste medicinskih pripomočkov. Pokaže se seznam vseh dobaviteljev, ki ustrezajo izbranim iskalnim pogojem.

Pri vsakem najdenem dobavitelju lahko pogledate:

  • podrobnosti: naslov, kontaktni podatki…,
  • izdajna mesta: podatki o izdajnih mestih dobavitelja (s podrobnostmi izdajnega mesta in urnikom).